Elköltöztem!

Kedves Olvasók!
Ezt a blogot tovább nem frissítem tartalommal, elköltöztem ide, ahol igyekszem újabb érdekes és hasznos cikkeket megjelentetni. Üdv
A Szerkesztő

Érdekes cikkek

Nincs megjeleníthető elem

Egyik kedvencem

Utolsó írások

Nincs megjeleníthető elem

Utolsó kommentek

hvg.hu Egészség

Nincs megjeleníthető elem

Fitt élet

Nincs megjeleníthető elem

Neways - egyedülálló lehetőség!

2007.10.30. 11:34 | iptamas | Szólj hozzá!


A
Neways egy network-marketing vállalkozás, amely ma a világ legnagyobb MLM vállalkozásai közé tartozik
. Több mint 20 évvel ezelõtt Tom és Dee Mower alapította a céget azzal a szándékkal, hogy a keresett ápolási termékeket egyedi, természetes hatóanyaggal állítsa elõ.

Hatalmas siker lett! A Neways termékek nagyon sikeresek lettek, és egymás után ajánlották egymásnak a vevõk. Hamarosan nem csak Utah határai túl, hanem Amerikán kívül is ismertté vált a Neways név. Idõközben a termékkínálat az egészség, a wellness, a testápolás, a háztartási termékek kategóriájában mintegy 300 féle termékkel rendelkezik. Nemzetközileg a Neways a termékeit 23 országban terjeszti, és több mint egy millió önálló tanácsadójának szállít.

Amilyen páratlan a Neways termék, olyan páratlan a terjesztés módja is. A Neways a kínálati, network marketingjét kezdettől fogva átlagon felüli, korrekt feltételekre helyezte. Azon kevés network vállalkozók közül, akik a termékeiket saját maguk állítják elő, a Neways cég tudja legjobban garantálni a minőséget. S ezt nagyon értékelik a vevők, akik pénzüket inkább a minőségre fordítják, mint egy fényűző csomagküldő szervezetbe.

Ma már megállapíthatjuk, hogy a közvetlen szállítás virágzik, és a Neways 1988 óta az éves forgalmának 6 %-os növekedését éri el. Változás a piacon és a Newaysnél sem várható. Új test- és hajápoló termékek, valamint az öregedést késleltető szerek fejlesztése van folyamatban. Ázsia, Európa, Dél-Amerika kínál új, vonzó piac- és forgalomnövelő lehetőséget.

Az európai piac széles körű nyitása az elején tart, várja Önt magas színvonalú Neways választékkal.

A jövőre vonatkozóan: A Neways a jövő 10 évre nagyon felkészült. Ebből Ön is, mint új Neways tanácsadó, a következő években részesedni tud.



Mindössze annyit kell tennie, hogy egészségesebben él: megismeri és használja a Neways cég emberi szervezetre káros anyagokat garantáltan nem tartalmazó termékeit, és másokat is megismertet velük.

Ha felkeltette az érdeklődését ez a valóban páratlan lehetőség, kérem, írjon:

iptamas@gmail.com

Ellátogathat webáruházunkba, ahol azonnal vásárolhat is termékeinkből:

http://www.neways-hu


Tisztelettel,

Inántsy Tamás

A bejegyzés trackback címe:

https://egeszsegestaplalkozas.blog.hu/api/trackback/id/tr98385892

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása