Elköltöztem!

Kedves Olvasók!
Ezt a blogot tovább nem frissítem tartalommal, elköltöztem ide, ahol igyekszem újabb érdekes és hasznos cikkeket megjelentetni. Üdv
A Szerkesztő

Érdekes cikkek

Nincs megjeleníthető elem

Egyik kedvencem

Utolsó írások

Nincs megjeleníthető elem

Utolsó kommentek

hvg.hu Egészség

Nincs megjeleníthető elem

Fitt élet

Nincs megjeleníthető elem

Mégsem káros a tojás, sőt!

2008.03.19. 20:39 | iptamas | Szólj hozzá!

Címkék: cikkek tojas

Húsvét tájékán a sonka mellett a tojás is az érdeklődés középpontjába kerül.

Biológiai értékei kimagaslóak: közel 40-féle fehérjét, esszenciális aminosavakat, ideális összetételű zsírokat, 13-féle vitamint és számos ásványi anyagot, például foszfort, folsavat, kalciumot, cinket és vasat tartalmaz. A szervezet számára nélkülözhetetlen D-vitamin bőséges és természetes forrása.

A korábban károsnak tartott, mára azonban nélkülözhetetlenné nyilvánított koleszterin is megtalálható benne. Ez csak akkor emeli meg a vér koleszterinszintjét, fokozva ezzel az érelmeszesedés, illetve az infarktus kockázatát, ha az egyénnek epetermelési és -ürítési problémái vannak.

 

Forrás:
stop.hu
2008. március 17.



A bejegyzés trackback címe:

https://egeszsegestaplalkozas.blog.hu/api/trackback/id/tr69386695

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása