Elköltöztem!

Kedves Olvasók!
Ezt a blogot tovább nem frissítem tartalommal, elköltöztem ide, ahol igyekszem újabb érdekes és hasznos cikkeket megjelentetni. Üdv
A Szerkesztő

Érdekes cikkek

Nincs megjeleníthető elem

Egyik kedvencem

Utolsó írások

Nincs megjeleníthető elem

Utolsó kommentek

hvg.hu Egészség

Nincs megjeleníthető elem

Fitt élet

Nincs megjeleníthető elem

A csodálatos grapefruitmag I.

2007.12.04. 21:08 | iptamas | Szólj hozzá!

Címkék: cikkek csodaszerek

[...]

A mai táplálékláncunkra tekintve, e teljesítményre épülő világban, sokszor nincs időnk, se lehetőségünk, és kedvünk arra, hogy régi háziasszony módjára készítsük el táplálékunkat. Ezt a élelmiszergyártó ipar gyorsan felismerte.

A választék ma már szinte minden féle: előételtől az utóételig, a zacskós levestől, a sütiig megtalálható a polcokon. Áttértünk nagy százalékban e rohanó világ étkezési rendjére, amely számtalan tartósítószert, és szervezetünknek nehezen feldolgozható, sőt olykor feldolgozhatatlan, sok és káros mellékadalékot tartalmazó étrend.

Mindezek összesítve a stressz, a helytelen és egészségtelen táplálkozás, a mozgásszegény életmód mind, mind, folyamatosan gyengítik a legfontosabbat, az immunrendszerünket. Észre sem vesszük, hogy ezzel az életmóddal, rengeteg megbetegedésnek nyújtunk életteret, amelyek immunrendszerünk legyengülésének következtében, alattomos úton támadják meg szervezetünket.

Sok betegségnek egy egyszerű immunlegyengülés a kezdete. Szervezetünk nap, mint nap több száz vírusos, bakteriális, és fungális támadásnak van kitéve. Ha szervezetünk védelmi rendszere csődöt mond, annak akár daganatos elváltozás is lehet a kimenetele.

Aggasztó tények

Az Európai Unió, 37/2004 (VI.26.) ESzCsM rendelete az étrend-kiegészítőkre vonatkozó törvényrendelet kimondja azt a tényt, amelyben egy étrend-kiegészítő nem sugallhatja azt, hogy gyógyító hatással rendelkezik. Az étrend-kiegészítőket ezáltal már nem kell az alapanyagok minőségére, sem az összetevők valós összetételére bevizsgálni. Az étrend-kiegészítők ma már nem bevizsgáltak, hanem csak regisztráltak, senkit nem érdekel, a regisztráláshoz beadott adatok valódisága és minősége. Ettől a pillanattól kezdve, sajnos a szakemberek szerint is “sok hulladék” árasztotta el a piacot.

Alkohollal, vízzel, glicerinnel, szaharinnal és aromával pancsolt, a valóságtól távol álló szereket dobnak piacra, a nagy haszon érdekében. Sok szer sajnos káros, nem feltüntetett összetevőkkel van kiegészítve, vagy semmilyen hatással nem rendelkeznek, de a legrosszabb esetben nagy károkat okoznak az egészségünkre nézve. Így a palackba zárt hegyi levegő, és a vásárló hite is elég ahhoz, hogy sok pénzért jobban érezze magát! (folytatás)

Dr. Csabai Zsolt Ph.D.
Forrás:
www.vitaminsziget.com

A bejegyzés trackback címe:

https://egeszsegestaplalkozas.blog.hu/api/trackback/id/tr72252599

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása