Elköltöztem!

Kedves Olvasók!
Ezt a blogot tovább nem frissítem tartalommal, elköltöztem ide, ahol igyekszem újabb érdekes és hasznos cikkeket megjelentetni. Üdv
A Szerkesztő

Érdekes cikkek

Nincs megjeleníthető elem

Egyik kedvencem

Utolsó írások

Nincs megjeleníthető elem

Utolsó kommentek

hvg.hu Egészség

Nincs megjeleníthető elem

Fitt élet

Nincs megjeleníthető elem

A durián

2008.01.17. 09:13 | iptamas | Szólj hozzá!

Címkék: cikkek csodaszerek gyumolcsok

A duriánról érdeklődött az egyik kedves fórumozónk. Íme néhány szösszenet a témában: egy a gyümölcsről, egy pedig egy italról.

"Durián, vagy cibetgyümölcs. A gyümölcsvilág legextrémebbb darabja. Erős, átható szagával pillanatok alatt elriasztja a gyanútlan érdeklődőt. Íze ugyanaakkor elképesztően egyéni, semmihez sem hasonlítható; krémes, kissé vaníliaszerű, de igazán semmihez nem fogható.

A gyümölcs Ázsiából származik, átlagos súlya 3-5 kg között van. A feljebb említett erős szag miatt a legtöbb légi és hajózási társaság tiltólistára tette. Ugyanakkor az egyetlen gyümölcs, amit a tigris elfogyaszt. Ez a gyümölcs mindenképpen rendkívüli, akár formáját, ízét vagy akár sokat emlegetett szagát tekintjük."

Forrás:
www.virtualfruit.hu
----------------------------------------------------------------------------------------

"A gyümölcs:
Durian, a gyümölcsök királya, Dél-Kelet Ázsiát már régen meghódította. A Durian nevű gyümölcsöt sok ázsiai országban csemegeként és energiaadó táplálékként tartják nyilván.

Fedezze fel a titkot:
És miért csaknem ismeretlen ez a gyümölcs Európában?
A mérete, a tüskés páncélja, és mindenek előtt a szaga miatt.

A termék tartalmáról:
A Neways három évig kísérletezett, hogy a Durian gyümölcsből egy értékes, nagyon jó ízű és aromás gyümölcslét állítson elő. Több egzotikus gyümölcs, mint a mangó, papaya, licsi és longan tartalmaznak értékes phyto-tápanyagot. A Neways az első, amelyik a Durianból világszerte piacképes terméket állít elő.

A Duri Fusion tiszta energia:
Serkentőleg hat, alkohol és kávé nélkül is eredményes. Ha koncentrációra van szüksége a munkájában, vagy energiára és jó hangulatra egy ünnepséghez, a Duri Fusion egy finom alternatíva a szintetikus energiaitalokkal szemben."

Én ki fogom próbálni ezt az italt.

Itt Te is megnézheted.

A bejegyzés trackback címe:

https://egeszsegestaplalkozas.blog.hu/api/trackback/id/tr3300518

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása